Fit Menüler için Bowl Kaseleri

Asya mutfağından dünyaya yayılan bowl kasesi tanımı, derin ve büyük cam, bambu ya da seramik kaseleri ifade eder. Birçok yemeğin sunumunda bu tür kaseler tercih edilir.

 

Bowl Kasesi

Bowl kasesindeki sunumlar hem konuklar hem de aşçılar tarafından oldukça beğenilir. Örneğin, çiğ balıkların bir kasede sunulmasıyla poke bowl oluşturulabilir. Acai meyvesi ve diğer meyvelerin karışımıyla oluşan tabağa ise acai bowl adı verilir.

 

Deniz ürünleri, kırmızı et, salata, makarna gibi birçok farklı gıdanın küçük porsiyonlar hâlinde birleştirilmesiyle hazırlanan yemekler bowl kasesinde konuklara sunulabilir. Bu gıdaların yanında öğünü dengeleyecek baklagil, pirinç gibi besinlerin yer alması da yemeği zenginleştirir.

 

Siz de yeni tarifler öğrenerek bowl kaselerinde fit yemekler, kahvaltılar, atıştırmalıklar hazırlayabilir, farklı lezzetler deneyebilirsiniz.

 

Bowl Kaselerinde Fit Yemekler

Çiğ ya da pişmiş et, sebze/meyvelerle kendinize enfes ve besleyici bowl kaseleri hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz vejetaryen bowl kasesi hazırlayabilir ya da pirinçli bir tarifle akşam yemeğinde sadece bir kase yemekle doyabilirsiniz. Fit tariflerle bir öğün tamamlamanız ve fit kalmanız mümkün. İşte, kolay ve lezzetli tariflerden bazıları.

Fit Menüler için Bowl Kaseleri